Super kindvriendelijke camping in Limburg 19 juni 2017

Vindt u niets fijner dan met de kinderen en het hele gezin op vakantie gaan? Dat begrijpt Recreatiepark de Leistert, met een super kindvriendelijke camping in Limburg, maar al te goed! Vooral op dit park treft u het als gezin zijnde erg goed. Hier vermaakt iedereen zich; van jong tot oud. Er zijn speciaal voor families met kinderen speciale kindervelden gecreëerd. Het kindvriendelijke aanbod van Recreatiepark de Leistert heeft onder andere een groot aanbod aan faciliteiten, dagelijkse activiteiten en een super leuk recreatieteam. Tevens vindt u hier ook speciale kampeervelden die geheel zijn ingericht op kindvriendelijkheid en veiligheid! 

Een kindvriendelijk karakter

Recreatiepark de Leistert heeft een heel erg kindvriendelijk karakter. Dit is ook terug te vinden op het terrein. Verdeeld op het park zijn er dan ook diverse speeltoestellen te vinden en er is buiten een enorme buitenspeeltuin aangelegd. Dit is puur speelplezier voor jong en oud; dit garanderen wij!

Allerlei leuke activiteiten

Vervelen is haast onmogelijk op dit park! Dit park beschikt namelijk ook over een heel erg leuk recreatieteam. Zij verzorgen zowel bij goed als bij minder mooi weer allerlei super leuke activiteiten. Je kunt gewoon gezellig aansluiten. Meer op de website van Recreatiepark de Leistert.