MHA advocaten in Arnhem 11 mei 2016

Bent u op zoek naar goede advocaten in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij MHA advocaten aan het juiste adres. MHA advocaten heeft vestigingen in Arnhem en Ede. Onze advocaten zijn sociaal betrokken, gemotiveerd en uiterst professioneel.

De beste advocaten in Arnhem en omstreken

MHA  advocaten bestaat al 35 jaar en is gespecialiseerd in veel verschillende rechtsgebieden. U kunt bij ons terecht voor onder andere strafrecht, letselschade, personen- en familierecht en arbeidsrecht. Dat is nog lang niet alles, want wij staan u ook te hulp wanneer u problemen met uw huur ondervindt, of kwesties omtrent uitkering en schuldsanering. Verzekeringsrecht, consumentenrecht, verkeersrecht en psychiatrisch patiëntenrecht behoort ook tot ons kennisgebied. Daarnaast weten wij ook alles over vreemdelingen- en asielrecht. We hebben al jarenlange ervaring met sociale advocatuur. Wij creëren altijd een informele sfeer, zodat u zich op uw gemakt voelt. Indien u de Nederlandse taal niet goed beheerst, is inschakeling van een tolk altijd mogelijk. Veel van onze klanten hebben recht op gefinancierde rechtsbijstand. Mocht dit bij u niet het geval zijn,  dan hanteren wij uiterst redelijke en betaalbare tarieven. Ons motto is: we investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. De advocaten van MHA staan voor u klaar!

 

Categorieën: Maatschappij